Yksityisyyden suoja

Avaamalla tähän verkkopalveluun kuuluvan sivun, hyväksyt seuraavat henkilötietojen käyttöä koskevat periaatteet.

Juhlaranta on sitoutunut turvaamaan yksityisyyden suojaa internetissä. Koska Juhlaranta kerää sivuston käyttöön liittyen tietyn tyyppistä informaatiota, on tärkeää, että ymmärrät tietojen keräämistä ja käyttöä koskevat periaatteet. Kaikki kerättävä tieto käsitellään luottamuksellisena ja on tarkoitettu ainoastaan sivuston julkaisijan omaan käyttöön verkkopalvelun kehittämiseen ja asiakkuuksien ylläpitoon liittyen. TIetoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Juhlaranta kerää ainoastaan vapaaehtoisesti annettua henkilökohtaista tietoa, jotka käyttäjä ilmoittaa täyttäessään yhteydenotto- tai palautelomakkeen. Juhlaranta  voi käyttää näitä tietoja vastatakseen pyyntöihisi tai ottaakseen yhteyttä sähköpostitse, postitse tai puhelimitse. Yhteydenoton perusteena voi olla myös uusista tuotteista, palveluista tai asiakaseduista tiedottaminen. Käyttäjällä on myös mahdollisuus kieltää vapaaehtoisesti annettujen tietojen käyttö markkinoinnissamme.

Juhlaranta  seuraa www-sivuston yleistä kävijäliikennettä tilastollisin perustein. Tämä seuranta ei yksilöi yksittäistä sivuston käyttäjää, eikä rekisteröi yksittäisen kävijän sivuston käyttöön tai käytössä olevaan tekniikkaan liittyviä henkilökohtaisia tietoja. Yleistä tietoa kerätään sivuston sisältöjen lataamisen, sivuston käytön aktiivisuuteen eri ajanjaksoilla, käyttäjien selaintekniikkaan ja internetkäyttäytymiseen liittyen.

Tietojen keräämisen perusteena on Juhlarannan palveluiden kehittäminen kävijöiden internetkäyttäytymisen ja teknisten valmiuksien perusteella.

Varaukset ja tiedustelut