Ravintola

Tilausravintolassamme on 125 asiakaspaikkaa salissa ja 50 asiakaspaikkaa katetulla ulkoterassilla, jossa voit nauttia samalla upeista savolaisista rantamaisemista.

Ravintolamme toimii tilauksesta. Panostamme hyvään palveluun ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuun ruokaan. Käytämme mahdollisuuksien mukaan sesongeittain vaihtuvaa lähiruokaa, joten paikallisten tuottajien raaka-aineet ovat keittiössämme etusijalla.
Emme myy alkoholijuomia.

Tilavuokra ilman tarjoiluja on 50€/h. Kysy myös viikonloppuvuokrausta. Esimerkiksi pe klo 18.00 – su klo 12.00 800€ (ilman tarjoiluja). Keittiön vuokraus 160€/vrk.

Järjestämme ammattitaidolla niin isot kuin pienetkin tilaisuudet, kaikki perhejuhlat sekä yritysten ja yhdistysten juhlat, illanvietot, virkistyspäivät,
tilinpäätösillalliset, saunaillat. Tarjoiluista sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen, meillä on myös tarjolla valmis herkkupöytämenu, kysy lisää!
Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruuasta mieleenpainuvassa ympäristössä!

Tutustu myös Tooton Tupaan, 10 km Juhlarannasta sijaitsevaan mahtavaan retkikotaan keskellä pohjoissavolaista erämetsää. Toimitamme Tuvalle haluamasi tarjoilut virkistämään eräretkeä. Tuvalle mahtuu maksimissaan 30 henkilöä sisätiloihin.

Tilavuokra ilman tarjoiluja on 50€/h.

KOKOUS- JA SAUNAPALVELUT

Tervetuloa pitämään tehokas kokous Juhlarannassa!
Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsevat valoisat ja mukavat kokoustilat 25 hengelle peruskokousvälineillä sekä nopealla kuituverkolla. Tilat ovat muunneltavissa sekä pienille että isommille kokouksille. Pienemmät kokoustilat soveltuvat hyvin vuokrattavaksi myös työhuonekäyttöön, esimerkiksi etätyöskentelyä varten.

Tarvittaessa myös koko ravintolasali tai sen osa voidaan muuntaa kokouskäyttöön, jolloin paikkoja noin 110 henkilölle. Kokousasiakkaiden käytössä langaton laajakaista. Yläkerran kokoustiloja ei suositella liikuntaesteisille.

Saunatilamme ovat 9 henkilölle päärakennuksessa sekä toinen sauna majoitustilojen yhteydessä pihapiirin rivitalossa.

Varaukset ja tiedustelut